Mitru graudu novākšana, malšana, konservēšana un glabāšana izmantojot Romill tehnoloģijas
- Graudu ražas novākšanas laiks ir garāks un var sākties 3-4 nedēļas agrāk
- Ražas novākšanu būtiski neietekmē laika apstākļi
- Graudu malšana un uzglabāšana notiek uzreiz pēc novākšanas uz vietas saimniecībā
- Graudi nav jākaltē, tāpēc nav graudu kaltēšanas un papildus transportēšanas izmaksas
- Zemas graudu glabāšanas izmaksas
- Graudi tiek novākti, kad tie sasnieguši visaugstāko kvalitāti
- Būtiski mazāki graudu un kvalitātes zudumi novācot un uzglabājot
- Graudu malums ir piemērojams kā govju, tā cūku barošanai
- Augstāka graudu sagremojamība un apēdamība
- Lopiem ir labāka veselība un augstāka produktivitāte